2016 har vært litt av et år. Først og fremst er det året Oclin vokste frem som et lite produksjonsselskap med store visjoner og mål! Her er litt av det vi har drevet med de siste 10 månedene.

Februar var en administrativ måned, med ordning og fiksing av alt som må på plass for å starte et selskap. Våre første oppdrag kom fort, og det var ikke manger dager etter at Oclin var stiftet vi var på våre føreste opptaksdager i Bergen! Atle voicet også dokumentarfilmen "Sunnmøres Alpine Arv", som i løpet av året har blitt sendt på NRK og vist på flere ulike festivaler!

Mars sitt høydepunkt må nesten være da vi i forbindelse med X2 Festivalen satt verdensrekord ved å stenge en tunell på Sunnmøre og sende to longboardere nedover. Videoen nådde flere norske medier, blant annet VGTV (Les mer om stuntet). I tillegg ble vi med og startet opp et nytt selskap, Nordic Location, og hadde våre to første streamingoppdrag under By:Larm!

April gikk i hovedsak med til X2 Festivalen i Volda, hvor Oclin har hovedansvaret for medieproduksjonen, og de interne tekniske systemene. Vi avsluttet april med en tur til alle utstyrsnerders drømmested, NABshow i Las Vegas. I tillegg gjorde vi et kult liveprosjekt for Høgskulen i Volda, Campus Live, hvor vi gikk live rundt i Volda i tre timer og svarte på spørsmål fra nye studenter (les mer om Campus Live her)!

Mai ble en måned med mye spennende småproduksjoner, for blant annet Ivar Aasen-tunet i Ørsta, og Ulstein Verft i Ulsteinvik!

Juni dro vi til Ekstremsportveko på Voss sammen med byrået Los&Co for å lage videoinnhold til sosiale medier for Veko sin hovedsponsor, OneCall. Vi dro også til Telemark for vårt første droneoppdrag!

Juli ble en litt roligere måned og vi tok oss litt sommerferie. Resten av tiden gikk med til kontordager og planlegging! Chris-Håvard var også med Startsiden AS sitt prosjekt Zooom.no for å sette opp et fuglekamera som står og streamer live direkte fra en hage!

August ble en spennende måned, hvor vi streamet Fadderveka-åpningen for Høgskulen i Volda, og produserte Jugendfest sin offisielle Aftermovie helgen etterpå! Vi produserte også en film for Godt Levert i Oslo for sosiale kanaler.

September tok oss med utenlands igjen, denne gangen til IBC i Amsterdam. Her brukte vi mye tid på å se på 360-løsninger, og ser frem til å arbeide med diverse 360-prosjekter i 2017! Vi arbeidet også med Amfi Moa, The QT Company hos Ulstein, Brænne sammen med Kib&Morits og vi hadde en produksjon for Høgskulen i Volda for et undervisningsopplegg i samarbeid med Universitetet i Bergen.

Oktober tok oss med på mye reiser! Vi var i Nord-Trøndelag på opptak for Marine Harvest, film for Ulstein, vi var i møter for et nytt aksjeselskap som starter opp i januar (mer info kommer på nyåret), vi jobbet for Amfi Moa via byrået AllHeart, og vi startet på høstens største prosjekt for Høgskulen i Volda.

November tok oss med rundt i landet for Høgskulen i Volda for å filme tidligere studenter til et større rekrutteringsprosjekt. Ellers var vi i Molde med AllHeart på opptak for Amfi Roseby, nye opptak for Marine Harvest på Sunnmøre, og en del møter for spennende prosjekter i 2017!

Desember har i all hovedsak gått med til prosjektet for Høgskulen og klippejobber for Momentium i forbindelse med Jugendfest og Sting-konsert! Vi har også vært i flere møter med Racer som vi gleder oss til å samarbeide med på nyåret.

Tusen takk til alle våre kunder for spennende oppdrag i året som har gått. Vi gleder oss til nye prosjekt og samarbeid i 2017!