Referanser

Her er noen kommentarer fra våre samarbeidspartnere og oppdragsgivere.


Gjennom Oclin har Ulstein Group fått laga filmar som spenner frå reine feelgood-filmar i samband med merkesteinar og jubileum, og filmar som viser heile eller delar av eit skipsbyggingsprosjekt. Oclin kan stille med kompetanse innan film, foto, drone, historieforteljing, ja sjølv med foredrag og kurs. Atle og Chris-Håvard er i tillegg utruleg hyggelege som personar, noko som gjer samarbeidet til ein leik.

– Tonje Øyehaug Ruud, Senior Public Relations Consultant


Chris-Håvard og Atle har den unike kombinasjonen av teknikk og historiefortelling i blodet. De jakter alltid etter den beste løsning for kunden innenfor det tekniske området, og er innovative med bruk av nye digitale hjelpemidler på veien for at produksjonen skal nå ut til målgruppen til kunden på den mest effektive måten.

– Pål Hansen, Head of Operations


Atle og Chris-Håvard er kreative, teknisk dyktige og har stor gjennomføringsevne. Ikkje minst kjenner dei til viktigheita av å bli kjend med kundane sine utfordringar og moglegheiter.

– Veronica Pilskog, Rekrutteringsansvarleg, Kontor for Samfunnskontakt


Chris-Håvard og Atle har gjennom fem år bygd opp et profesjonelt mediecrew på X2 Festivalen. Mediecrewet, som består av 35 medarbeidere, leverer høykvalitets reportasjer og live sendinger til m.a. VG-tv, FriFlyt, NRK, Sunnmørsposten, for å nemne noen. Som produsenter har Oclin-teamet hevet X2 Festivalen sin visualisering av ekstremsport til et nasjonalt nivå.

– Eirik Vaage, Festivalsjef