Vi leverer idear, ferdige filmar, tekniske løsninger og livesendinger. Utstyret vi har gjør at vi som oftest ikke trenger å være mer enn to personer i en produksjon, av og til bare en. Men vi har et godt nettverk med frilanserer og samarbeidspartnere som vi leier inn når det er behov for ekstra crew.

mobil_livestreaming

Vi investerer i og brukar utstyr som gir oss muligheten til å gå live hvor  som helst, når som helst. Framover vil du se unike livekonsept som vi utvikler for våre kunder.

Når vi ikke jobber med produksjoner er vi som regel i aktivitet for å utvikle nye konsept. Campus Live var et prosjekt vi pitcha til Høgskulen der vi ønsket å teste en måte å bruke liveutstyr utenfor det tradisjonelle fjernsynsformatet. Vi har flere liveprosjekt under utvikling og vi tar i mot ønsker om liveproduksjoner både på tradisjonelle og utradisjonelle lokasjoner.

Vi tilbyr streaming enten til din egen nettside, YouTube-kanalen din, eller Facebook-siden din. Ta kontakt!

mobil_oppdragsfilm

Har du en ide til film for bedriften, familien din eller deg selv som du vil få på film? Eller vil du at noen andre skal komme frem til en ide? Vi tar utfordringen!

I en oppdragsfilm kan vi få strenge instrukser eller frie tøyler. Det ene trenger ikke å være bedre enn det andre. Så lenge vi har et tydelig budskap som skal fram er vi med på begge deler. Ta kontakt om du trenger en idé til film eller konsept. Det trenger ikke alltid å være en standard 30 sekund reklamefilm med tekstplakat på slutten, men ofte er det kanskje det som trengs for at budskapet skal bli tydelig nok. La oss finne på noe gøy sammen!

mobil_timelapse

Vi finn stor glede i å reise til lokasjoner, sette opp kamera og vente så lenge det tar å få en god timelapse. Kanskje du også har bruk for en? Hvem har ikke det?

Har du et prosjekt som tar tid? Vi har timelapset båtbygging, nordlys, soloppgang, solnedang, folkemengder og eksotiske planter. Kamera vi brukar avhenger av hva vi skal fange. Om det passer seg plasserer vi det på en motorisert skinne. Har du noe du har lyst å timelapse kan vi hjelpe deg!