Sømløs avvikling av konferanse i Ålesund

Sømløs avvikling av konferanse i Ålesund

Publisert 08.05.2024

Skrevet av Andreas Solbakken

Uansett hvor mange deltagere man har på konferansen er det ekstremt viktig at teknikken fungerer.

På oppdrag fra Gagn leverte vi AV-teknikk, lyd og aftermovie på ERP-konferansen som de arrangerte på Quality Hotel i Ålesund. 


Hvordan arbeider vi?

Når man bestiller en slik tjeneste fra oss får man oppfølging før konferansen, og nyttige tips for å få mest mulig sømløs avvikling. Vi foretrekker å samle inn alt av presentasjoner og annet som skal vises på skjerm i forkant slik at det kan testes før arrangementet begynner. Vi kommer gjerne kvelden før og rigger klart og tester alt utstyret, slik at alt er klart til arrangementsdagen.Når arrangementet starter får foredragsholderne en “klikker” som de kan bruke til å navigere gjennom presentasjonen sin, og de har en stagemonitor tilgjengelig på scenen som gjør at de har god oversikt over hvor de er i foredraget og kan følge med på tiden. Vi passer på teknikken underveis og sørger for at foredragsholderne får mikrofon og at deres presentasjon er klar før de går opp på scenen. Om arrangementet livestreames, så sørger vi for både livestream og kameraproduksjon underveis. 


La arrangementet ditt leve lengre

Det er alltid spennende for deltakerne å se tilbake på arrangementet de nettopp har vært på, men aftermovien bidrar også til å gjøre konferansen aktuell utover selve arrangementsdagen. På sosiale medier vil den kunne generere interesse og engasjement for arrangementet og arrangøren lenge etterpå. Og den kan skape dialog og samhandling mellom deltakere og leverandører. Et lite tips er at aftermovien også kan brukes til å markedsføre neste års arrangement, eller man kan velge å bruke noe av materialet til å lage annet innhold senere. Det samme gjelder stillbilder fra arrangementet. De leverer vi ofte underveis eller i etterkant, noe som er med på å skape mer engasjement rundt arrangement og arrangør på sosiale medier underveis. Det kan også være nyttig å ha skikkelige pressebilder eller gode bilder til markedsføring av neste års arrangement. 


Hva tenker arrangøren selv? 

Stefan N. Halck som er Salgs- og Markedssjef i Gagn forteller at det var viktig for de som arrangør at avviklingen av lyd og bilde var sømløs, med løsninger for å hente inn foredragsholdere digitalt ved uforutsette hendelser slik at konferansen kunne ha fortsatt uten forsinkelse i programmet. Det var også veldig positivt at vi kunne levere en totalpakke på både teknisk avvikling og aftermovie, på den måten kunne de forholde seg til færre leverandører, men samtidig vite at kvaliteten på alt som ble levert var på et profesjonelt nivå.Hva med ditt neste arrangement?

Planlegger du en konferanse og lurer på hvordan den tekniske avviklingen skal gjennomføres på best mulig måte? Ønsker du at konferansen skal ha lengre levetid enn kun på konferansedagen? Det har vi selvsagt løsningen på! 

Vi har lang erfaring i bransjen, og leverer alt av konferanseteknikk; AV-avvikling, lydteknikk, livestreaming og opptak av konferansen. I tillegg leverer vi film- og fototjenester for å dokumentere konferansen eller lage markedsførings innhold i forkant. Så hos oss får du en totalpakke på alt du trenger for en sømløs avvikling av ditt neste arrangement. 


Lurer du på noe? Da er det selvsagt bare å ta kontakt! 

...

Andreas Solbakken

aso@oclin.no | 91752169

Les mer fra Oclin Bloggen


Sømløs avvikling av konferanse i Ålesund

Uansett hvor mange deltagere man har på konferansen er det ekstremt viktig at teknikken fungerer.


6 kjappe med Chris-Håvard

Bli bedre kjent med CTO og liveprodusenten vår her:


- En kulinarisk suksessproduksjon

Årets kokk og kvalifisering til Bocuse d'Or


6 kjappe med Andreas

Bli bedre kjent med filmfotograf og klipper Andreas Eide


Skuleovertaking

Lærarane på skulen har reist vekk, og studentane skal ha ansvar for heile skulen aleine. Korleis vil det gå?


Kontakt oss?

hello@oclin.no

Personvern

Oclin AS

Storgata 8, 6100 Volda

Akersgata 1, 0158 Oslo