Personvern


Personvern


Oclin AS er et kreativt produksjonsselskap med base i Volda på Sunnmøre, og avdelingskontor i Oslo. Vi arbeider daglig med film, foto, timelapse og livestreaming.

Besøk på våre nettsider


På alle våre nettsider, fordelt på ulike Oclin-domener, benytter vi oss av Google Analytics fra Google. Dette bruker vi kun til å se statistikk over antall besøkende på våre nettsider, og hvor de ulike besøkende kommer fra, eksempelvis via Facebook, direktet eller nettbaserte søk.

Våre domener som benytter seg av Google Analytics er følgende: oclin.no, oclin.live, oclin.media inkludert subdomener, eksempelvis webtalk.oclin.live.

Håndtering av videomateriale


Som produksjonsselskap oppbevarer vi video, bilder og lydopptak gjort i forbindelse med oppdrag fra våre kunder. Dette ligger lagret på fysiske harddisker på våre kontorer, vårt felles backupsystem (NAS), og på en nettbasert backup hos Google Disk via Google Suite for bedrifter.

Spørsmål?


Om du har spørsmål angående hvordan vi håndterer dine personlige data (opptak i form av bilder, video eller lyd), eller vil ha slettet dine personlige data, ta gjerne kontakt med oss.

Get in touch!

hello@oclin.no

Oclin AS
Storgata 8, 6100 Volda
Norway